20 oktober 2005

Chipsfantaster

I morgon är det dags för konferens igen för tredje fredagen i rad. Syftet med konferensen är framförallt att svetsa ihop våra nya arbetsgrupper efter en omorganisation nyligen. Dagen innehåller bland annat en liten lagtävling där samtliga lag får ett pris som under kvällen ytterligare ska stimulera till gemenskap och fortsatt utbyte.

Priserna har vi har vi hittills inhandlat i en ICA-butik i Halmstad, där vi även kommer att handla imorgon. Senast var vi fyra personer som gemensamt åkte till ICA-butiken för att köpa priserna. Vi stoppade ner alla priser i våra korgar, gick till kassan och fyllde rullbandet i kassan till både bredd och höjd med totalt ett 15-tal förpackningar med chips, ostbågar, godis och choklad!

Vi insåg när vi gick ut att vi måste ha sett ut som fyra chipsälskare som tillsammans var och handlade vårt fredagsgodis och jag och min kollega började diskutera om vi verkligen skulle våga oss dit nästa vecka igen med tanke på att det för dom som jobbar i butiken måste se ut som att vi sätter i oss dessa anmärkningsvärda mängder godis varje fredag.

Inga kommentarer: