30 september 2005

Hektisk helg

På helgerna ska man visst vila sig har jag hört. Efter dom närmaste två hektiska dagarna som vi har framför oss kommer vi nog att behöva ytterligare en helg i rad för att orka jobba igen.

Lördag morgon ska pojkarna till simskolan. Direkt efter simskolan ska vi hem och festklä oss innan vi åker ut och handlar present till svärmor som precis fyllt år och som vi ska äta middag hos. På vägen stannar vi till i Ingared och tittar på ett hus som känns lite intressant. Jag antar att middagen varar fram till 19-tiden innan vi ger oss av hemåt.

På söndag fyller Susie år och hon har önskat sig att bli överraskad med frukost på sängen. Eftersom vi då måste upp och göra i ordning allt innan hon vaknar måste jag nog väcka barnen vid 4-tiden med tanke på att hon vaknat i god tid innan väckarklockan vid 6 det senaste. Vi har också planerat in ett besök på bokmässan under söndag förmiddag. Vi gillar verkligen bokmässan, jättekul. Efter bokmässan blir det hem för städning och matlagning innan middagsgästerna kommer för att gratulera Susie. Mitt i alltihop har vi tvätt och givetvis en jämn ström av täta gratulationssamtal till Susie under hela söndagen.

Det blir en fantastisk helg och bäst av allt blir att fira alla födelsedagsbarn.

Inga kommentarer: