16 augusti 2005

Jack i pannan

Dom ringde från skolan idag ochberättade att våre minste, Samuel, hade ramlat och slagit pannan i golvet och fått ett jack och det hade varit massor med blod. Han hade varit hos skolsyster och hon hade tejpat det men hon tyckte ändå att vi skulle åka till sjukhuset med honom.

Så jag hämtade honom och vi åkte till akuten på Östra Sjukhuset. Det var nästan ingen kö utan vi fick komma in på ett par minuter. En jättetrevlig sköterska tog hand om oss, plockade bort tejpen och tittade på såret. Hon satte ny tejp på och strax efter kom en läkare som tittade på såret, undersökte Samuel och sa att allt såg jättebra ut. Jacket var ganska rejält och dessutom lite krokigt så det blir säker ett litet ärr i pannan, så nu har Samuel och William bägge två lika många ärr efter jack i pannan, två var.

Efteråt ville han absolut tillbaka till skolan så vi stannade bara till hemma och bytte ut hans blodiga tröja innan jag lämnade honom på skolan igen och åkte tillbaka till jobbet. Det tog totalt mindre än två timmar. Helt fantastiskt snabbt och vi var jättenöjda med all hjälp vi fick.

Inga kommentarer: