6 november 2005

Veckan som gick

Det har varit några väldigt hektiska veckor under sista tiden. Dessutom har det varit lovvecka i skolan så Cassandra har varit hemma och pojkarna fick vara hemma tisdag och onsdag.

Just nu känns det angeläget att göra klart allt det som vi har diskuterat att vi vill göra. Lite nya grejer till Cassandras rum, lite nytt till pojkarna, ta bort ett par bokhyllor i vardagsrummet och ändra om i hallen. Konsekvensen blir att vi måste ta bort en del böcker och kanske även lite skivor och det gör att separationsångesten tar plats långt fram i både mitt och Susies medvetanden.

Vi har börjat fredagsluncha på restaurang S:et i Högsbo industriområde. Dom har väldig bra mat och på fredagar har dom dessutom efterrätt, vilket passar oss alldeles utmärkt. Förra veckan hade dom en äppelpaj med vaniljsås och den här veckan var det glass med chokladsås. Glassen hade dock fått stå framme för länge så chokladsåsen var i nästan fastare form än glassen.

I fredags kväll var Samuel på kalas på Bushuset, medan William var och tränade judo. Han är jätteduktig och jag fick skäll av hans lärare för att vi glömde hans judokompendium. I normala fall brukar Samuel också träna judo, och även om vissa saker som dom gör är lite svåra för Samuel är han också jätteduktig.

Inga kommentarer: