20 november 2005

Söndagsnöjen

Söndagen den 20 november 2005 började med tvätt. Som vanligt blev det åtminstone sex maskiner tvätt.

Efter en god restlunch åkte vi till Floda och Uddared för att titta på ett hus. Det fanns flera trevliga och bra saker med huset som ett jättevackert allrum högst upp och fint lekrum i nedersta våningen men totalt sett kändes inte huset som någon jättehöjdare. Renoveringsbehovet var för stort och tomten var liten och det som fanns var i stort sett oanvändbart.

Strax innan kl 16 anländer vi till Ingared för besök hos T & S i Ingared. Vi hjälpte dom lite med nya datorn och vi hade gått igenom alla våra digitala kort i jakt på bilder på dom. Totalt fick vi ihop nästan 600 stycken som vi tog med oss och la in på deras dator. Vi åt kycklinggryta med pasta till middag och glass med banan och chokladsås till efterrätt. Klockan var nästan 22 innan vi kom hem efter en riktigt lyckad dag.

Cassandra hade ägnat dagen åt biobesök, närmare bestämt nya Harry Potter-filmen. Eftersom den har 11-årsgräns fanns den inte med svenskt tal så vi får väl vänta med att se den med pojkarna tills den kommer på DVD. Hon tyckte i alla fall att den var jättebra.

Inga kommentarer: