13 oktober 2007

Garage

Det här med garage är faktiskt lite konstigt. Dom verkar ha en outsinlig förmåga att bli otroligt välfyllda, många gånger av de mest skiftande typer av gammalt skräp. Så är det även med vårt garage och det är endast med viss svårighet som man kan tro att vi bara bott här i 1,5 år och alltså inte borde ha hunnit samla på oss så mycket.

Idag var det städning och rensning i alla fall. I första hand inte för att gå igenom det som ligger i lådor och på hyllor, utan i första hand för att kunna stuva in trädgårdsgrejer som bord, stolar, hängmatta och hammock. En del av det går att montera ner medan annat måste ställas in i hel form. Dessutom har vi egenheten att vilja ha vår bil i garaget, och då måste ordningen vara minutiös för att det ska vara teoretiskt möjligt.

Men nu är det i alla fall klart. Allting har fått plats på hyllor och i lådor och massor av grejer från trädgården är inställt. En tur till Hultet med bilen full av skräp att slänga blev det också och känslan nu efteråt är helt fantastisk. Nästan så att man borde göra det lite oftare.

Inga kommentarer: