2 augusti 2006

En onsdag

Idag är första dagen på 2,5 veckor som det känns som att vi inte är på väg någonstans. Vi har varit i Polen och sedan i en liten stuga vid en skidbacke i Orsa. Vad vi, som tycker att Floda är civilisationens utkant, skulle dit och göra kan man fråga sig och när sedan regnet började ösa ner och skulle fortsätta göra det hela veckan blev det tack och adjö. Vi hann i alla fall med ett besök på Tomteland innan vi åkte hem.

Polen var underbart som vanligt men trafiken i Gdanskområdet har verkligen ökat utan att vägarna har följt med. Dom 5,5 milen mellan Wladyslaswowo och Gdansk tog en dag inte mindre än tre timmar att köra och vissa dagar var köerna ut mot sandstränderna på Hel vansinnigt långa. Vädret och hettan var fantastiskt och vi soldade och badade en hel del.

Idag har vi besökt svärmor, packat upp, tvättat och ätit tacos. Strax börjar kvällens bioförställnig. Biograf Uddared ger ikväll Pirates of the Caribbean 2 - Dead man's chest. Märkligt vin vi har köpt förresten, det smakar lite halvbra men ger ingen eftersmak alls. Tråkigt.

Inga kommentarer: