9 april 2006

Vårt hus

Även om vi har bott här i två veckor nu känns det ändå overkligt. Vi har köpt hus. Inte vilket hus som helst, utan ett hus vi håller på att göra till vårt eget med våra färger och vår smak när det gäller möbler, lampor och allt annat. Det är helt fantastiskt.

Jag vet inte om mitt favoritrum är vårt datarum på övervåningen med vinröda väggar och vackra vägglampor i trappan, eller om det är vårt sovrum med massor av gröna färger i olika kulörer. Ett helt underbart rum att vakna i när morgonljuset fångar upp allt det gröna och gör att det glöder.

I vilket fall som helst trivs jag redan mycket bättre här än under hela min tid på Olivedalsgatan med en lägenhet som iofs var fin men den var ju faktiskt aldrig vår och gick därför inte heller att göra till vår, med vår smak och våra färger. Det enda jag undrar är varför vi inte gjorde det här tidigare?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va underbart med ett eget hus, det skulle jag också vilja ha. Men som tur är bor vi i en stor lägenhet och trivs superbra i den och i området vi bor. Nära till havet, skogen och stan. Det kan inte bli bättre.

Anonym sa...

En liten påhälsning och ett stort HEJ -oss "bloggare" emellan

& fortsatt skön Påskhelg!

..:: Jenny ::..